Dag van het Landschap

Op Tweede Paasdag, maandag 2 april, vieren Brabants Landschap en IVN het voorjaar met de Dag van het Landschap en geven daarmee het startsein voor een prachtig wandelseizoen. Ontdek het ontluikende voorjaar en kom mee naar buiten. Vanuit diverse locaties in heel Brabant kun je eropuit om de natuur 'dichtbij' huis te ontdekken. Ook openen de informatiepunten van Brabants Landschap hun deuren voor heel natuurminnend Brabant. 

Gratis wandelexcursies in heel Brabant
Beleef het voorjaar en wandel mee met de boswachter of gids. Op diverse locaties in Brabant beginnen om 12.00, 13.30 en 15.00 uur wandelexcursies. De wandelingen duren anderhalf uur en zijn leuk voor jong en oud. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Voor gezinnen met jonge kinderen bieden we naast de wandelingen nog de mogelijkheid om op avontuur te gaan in 5 van 14 gebieden met de wandelapp ‘Vossenstreken’. Download de app thuis via de App Store of Google Play.

Praktische informatie
Reserveren is niet nodig (uitgezonderd locatie Haanwijk!). Deelname is gratis en leuk voor het hele gezin! Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Honden mogen helaas niet mee en het is raadzaam om stevige (waterdichte) schoenen aan te trekken.