Activiteiten

Op zaterdagavond 28 oktober vindt de Nacht van de Nacht plaats. Dit is een landelijk initiatief om aandacht te vragen voor de schoonheid van een donkere nacht en als oproep om spaarzamer en slimmer met verlichting om te gaan. Extra bijzonder dit jaar is dat we op meerdere locaties activiteiten georganiseerd hebben.

Datum: Zaterdag 28 oktober 2017
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Buitenlokaal Haanwijk, Haanwijk 4 in Sint-Michielsgestel

Programma
Brabant Landschap doet graag mee en organiseert in samenwerking met Natuurgroep Gestel een spannende activiteit op landgoed Haanwijk. Samen met een natuurgids maken we een boswandeling en wordt er onder meer gezocht naar nachtvlinders en insecten. Verder wordt via speciale detectieapparatuur geluisterd naar het ‘klikken’ van de vleermuizen. Hopelijk laten ook das en ree zich zien. Bij helder weer kan met behulp van een sterrenkijker de sterrenhemel worden bestudeerd.

De wandelingen starten om 20.00 uur bij het buitenlokaal van Brabants Landschap, Haanwijk 4a in Sint-Michielsgestel. Na afloop wordt voor warme chocolademelk en koffie/thee gezorgd. Om uiterlijk 21.30 uur is het afgelopen. We raden aan om warme kleding en stevig schoeisel mee te nemen.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via natuurgroepgestel@planet.nl o.v.v. aantal en leeftijd.

Voor meer informatie
Michel van de Langenberg, Natuurgroep Gestel, tel. 06 22 43 29 41 of e-mailadres: michel.langenberg@home.nl

Logo Natuurgroep Gestel