Activiteiten

Het voorjaar is begonnen en dus hoog tijd om u, uw collega's en andere geïnteresseerden uit te nodigen om het beschermingsseizoen te starten. Traditiegetrouw vangt deze start aan met de provinciale jaaravond uilenbescherming, waar jaarlijks ruim 200 beschermers samen komen.

We laten u uiteraard de resultaten van het seizoen 2017 zien. Wat is het resultaat van uw inspanningen? Daarna start de lezing van Johan de Jong van Kerkuilen Werkgroep Nederland. Hij geeft een toelichting op de landelijke actualiteiten en zijn nieuwe boek ‘De Kerkuil’. Ronald van Harxen van Stone (Steenuilenoverleg Nederland) vertelt voor de pauze over de broedzorg en na de pauze is er aandacht voor prooikeuze. Als feestelijke afsluiting van de avond reiken we traditiegetrouw de oorkonde voor ‘Uilenbeschermer van het jaar’ uit. 

Het boek ‘De Kerkuil’ van Johan de Jong is in de pauze en na afloop van de avond te koop voor een gereduceerde prijs van € 20 (gelieve contant en gepast te betalen). Johan is bereid de boeken te signeren.

Datum: Woensdag 18 april 2018
Aanvang: zaal open vanaf 19.15 uur, aanvang 20.00 uur
Locatie: Theater De Speeldoos, Vliertstraat 6, 5261 EL, Vught

Bekijk alle 8 de foto's

Foto's

Documenten

Preview Uitnodiging jaaravond 2018172 KB Download