Activiteiten

Iedereen die geïnteresseerd is in weidevogelbescherming is van harte welkom op de Provinciale Jaaravond. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst wordt teruggeblikt op het jaar 2017 en wordt de aftrap gegeven voor 2018.

Datum: woensdag 7 maart 2018
Tijd:
zaal open vanaf 19.15 uur, aanvang programma 20.00 uur 
Locatie: Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1 in 's-Hertogenbosch

Programma
We blikken deze avond terug op 2017 en geven de aftrap voor het nieuwe seizoen. Bovendien hebben we weer een aantal interessante sprekers op het programma staan, die u bijpraten over wegen naar een meer natuurvriendelijke landbouw.

Zoals gebruikelijk zal onze coördinator soortenbescherming op deze avond de hoogtepunten uit 2017 aan u presenteren. Vervolgens zal Alex Datema u de richting van natuurinclusieve landbouw toelichten. Na de pauze geven Meeuwis Millenaar en Sjaak Sprangers praktijkvoorbeelden. Dat doet Meeuwis vanuit zijn rol als regiobestuurder van FrieslandCampina en uitvoerder van agrarisch natuurbeheer en Sjaak als biologisch melkveehouder. Tot slot zal gedeputeerde Johan van den Hout uitleg geven over het provinciaal beleid en tevens de oorkonde voor het ‘Initiatief van het jaar’ uitreiken. 

Parkeermogelijkheden
  • Route per auto: Het provinciehuis ligt vlakbij afslag 22 (Sint Michielsgestel) aan de A2.
  • Route per fiets: Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is het provinciehuis ongeveer een kwartier fietsen
  • Route met het openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station 's-Hertogenbosch is het provinciehuis per bus te bereiken in ongeveer 10 minuten 

Documenten

Preview Programma en routebeschrijving Jaaravond Weidevogelbescherming 2018132 KB Download