Nieuws

Zoals aangekondigd in ons lentenummer zal het zomernummer van het kwartaalmagazine van Brabants Landschap niet verschijnen. In plaats daarvan krijgt u in het najaar (naast het herfstnummer) een volledig nieuw handboek toegestuurd, waar we momenteel volop mee bezig zijn.

Excursieprogramma
Om u tegemoet te komen tijdens de zomermaanden hebben we onze beschermers in april een uitgebreid lente- en zomerexcursieprogramma toegestuurd. Zo kunt u tijdens de zomermaanden nog volop de natuur 'dichtbij' huis beleven.

Wandelroute Regte Heide: Bolderbier
Wat is er nu leuker in de zomer dan heerlijk wandelen en nagenieten van een speciaalbiertje? Samen met Museumbrouwerij De Roos uit Hilvarenbeek hebben wij enkele jaren geleden een biertje ontworpen met heidehoning en heide. Dit Bolderbier is te koop bij De Roos en op het terras van Natuurpoort De Roovertsche Leij. Deze zomer hebben wij speciaal voor De Roos een wandelfolder ontwikkeld over De Regte Heide, waar deze grondstoffen vandaan komen. Op vertoon van uw jaarkaart en deze folder krijgt de tweede bezoeker gratis toegang tot het museum en proeflokaal. Deze korting geldt voor maximaal 2 personen per folder en tot uiterlijk 31 december 2018.