Nieuws

Tweemaal per jaar verloot Brabants Landschap een 'weekendje weg' onder alle nieuwe beschermers én geïnteresseerden. Ditmaal is de heer Staals uit Valkenswaard de gelukkige winnaar van een overnachting bij B&B Fort Bakkerskil in Nieuwendijk. Proficiat!

B&B Fort Bakkerskil
De overnachting wordt beschikbaar gesteld door Marjolein en Koos Lucas, beheerders van B&B Fort Bakkerskil in Nieuwendijk.Dit bijzondere fort is door Brabants Landschap enkele jaren geleden gerestaureerd en heeft een herbestemming gekregen als Bed & Breakfast. Een overnachting in dit Rijksmonument is een ervaring op zich. De gastvrijheid van Marjolein en Lucas is niet onopgemerkt gebleven en heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen in het televisieprogramma Bed & Breakfast op Omroep Max, waarbij B&B Fort Bakkerskil als winnaar werd uitgeroepen.

Wilt u ook overnachting in deze bijzondere B&B? Kijk dan op www.fortbakkerskil.nl 

Kans maken op een overnachting in het Landschap?
Ook u kunt kans maken op een overnachting in het Landschap. Ditmaal bij Golden Tulip Jagershorst in Heeze, grenzend aan natuurgebied Valkenhorst.Wat moet u daarvoor doen? Bij alle informatiepunten van Brabants Landschap liggen ansichtkaarten waarop u aan kunt geven of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen en/of beschermer wilt worden. Deze kaarten worden ook uitgedeeld aan introducees die meekomen met de beschermersexcursies en op evenementen van Brabants Landschap.

Als u deze kaart invult met uw adresgegevens en afgeeft aan de gids of opstuurt naar Brabants Landschap, dan doet u automatisch mee met deze loting. Alle nieuwe beschermers van Brabants Landschap doen sowieso mee aan deze loting.