Aanmelden Nieuwsbrieven

Via de digitale snelweg op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze werkzaamheden, leuke activiteiten en cultuur- en natuurweetjes van Brabants Landschap? Wij hebben verschillende digitale nieuwsbrieven op maat voor u.

Thumbnail Nieuwsbrief Brabants Landschap

Wilt u alles weten over de natuur 'dichtbij' huis? Meld u zich dan aan via onderstaande link. Zes keer per jaar valt hij op uw elektronische deurmat. De brief staat bomvol actualiteiten (voor jong en oud), mooie plekken en nog veel meer. Zo weet u voortaan direct wat in welk natuurgebied speelt.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief Brabants Landschap. 

 

Thumbnail Nieuwsbrief Landschapsbeheer

Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken en iets betekenen voor de natuur in Brabant? Deze nieuwsbrief geeft u alle informatie over vrijwilligerswerk in het landschap en activiteiten die u zelf kunt doen om het buitengebied te verfraaien. Ook als u al vrijwilliger bent is deze nieuwsbrief interessant. 

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief Landschapsbeheer.


Soorten Nieuwsbriefbanner optie 1

Speciaal voor onze vrijwillige beschermers en andere liefhebbers van weidevogels, uilen, vleermuizen of erfbewonende soorten hebben we voor elk een aparte nieuwsbrief met specifieke informatie over deze soorten en het beschermingswerk. 

Klik hier om u aan te melden voor één van deze nieuwsbrieven. Geef uw voorkeur(en) aan op het aanmeldingsformulier. 

Thumbnail Nieuwsbrief Stika

Speciaal voor alle deelnemers en partners van de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader (kortweg Stika) is eind 2017 een eerste nieuwsbrief ontwikkeld.
De nieuwsbrief verschijnt 2 tot 3 maal per jaar en wordt digitaal verzonden.

Klik hier aan u aan te melden voor de nieuwsbrief Stika - Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader.