Gerealiseerd project 1

Ontwerp in ‘boerenstijl’

Een maïsperceel omtoveren in een ‘oase’ voor vogels en graag enkele weitjes voor de schapen. Dat was rond het jaar 2000 de wens van de eigenaren die bijna 14.000 m2 grond rond hun huis hadden. Samen met hun heeft het Coördinatiepunt toentertijd een ontwerp gemaakt dat geïnspireerd was op het kleinschalige agrarische cultuurlandschap (Boerenstijl) dat vroeger kenmerkend was voor dit gebied. In ruim 10 jaar tijd is het uitgegroeid tot een groene oase waar veel vogels een thuis hebben. De steenuil is een van de vaste gasten.

Klik op een van de icoontjes en u krijgt te zien hoe het er nu uitziet.

Cookie policy

Brabants Landschap gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar brabantslandschap.nl/cookie-policy. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u Brabants Landschap toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen