Gerealiseerd project 2

Ontwerp in landschapsstijl

Verrassende doorkijkjes , kwakende kikkers en veel vogels. Dat was rond het jaar 2000 de wens van de eigenaren die bijna 15.000 m2 grond rond hun huis hadden. Samen met hun heeft het Coördinatiepunt toentertijd een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van hun perceel dat toen geheel uit weiland bestond. Voor het gedeelte achter de boerderij een ontwerp in landschapsstijl. Voor en naast de boerderij elementen zoals geschoren hagen en een boomgaardje. In ruim 10 jaar tijd is het geheel uitgegroeid tot een groene oase waar veel vogels een thuis hebben en waar de kikkers op een mooie zomeravond een kwaakconcert geven. 

Klik op een van de icoontjes en u krijgt te zien hoe het er nu uitziet.

Cookie policy

Brabants Landschap gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar brabantslandschap.nl/cookie-policy. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u Brabants Landschap toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen