Nieuws

De Kindermoestuin op Landgoed Haanwijk is weer open! Alle kinderen die een steentje willen bijdragen, zijn van harte welkom op woensdag- en zaterdagmiddag.

De Kindermoestuin Haanwijk is er voor en door kinderen
Ben je nieuwsgierig hoe groente en fruit groeit? Vind je het gewoon fijn om buiten te zijn? Heb je groene vingers? Dan is Kindermoestuin Haanwijk de ideale plek voor jou! Kom lekker werken in de tuin. Tuinvrijwilligers helpen je op weg.
Kinderen én verzorgers zijn welkom!

Elke woensdag- en zaterdagmiddag is de Kindermoestuin op Haanwijk geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Ook elke tweede zondag van de maand geopend tijdens de publieksexcursies. Meer informatie: fransiny@ziggo.nl.

Heb jij groene vingers en wil je een handje helpen?
Om in de zomer een mooie oogst binnen te halen, zijn er veel handen nodig: kinderhanden én die van vrijwilligers. Die kunnen we nog wel een paar extra gebruiken! Kom gezellig meewerken in Kindermoestuin Haanwijk! 

Kom mee naar buiten met Jeugd-Natuurgroep-Gestel
Samen de natuur in, om te ontdekken, te genieten en te leren. Heb je even genoeg van computeren of binnen zitten? Kom mee wandelen en zoeken naar uilenballen, paddenstoelen, vleermuizen, sporen, bloemen en zaden.
Je ouders zijn ook van harte welkom!

Openstelling: Woensdag- en zaterdagmiddagen
Parkeren: Buitenlokaal Haanwijk, Haanwijk 4a in Sint-Michielsgestel.
 De Kindermoestuin ligt op Landgoed Haanwijk, ter hoogte van Haanwijk 2-5.

Meer informatie: